Watersport Vereniging Aalsmeer

wva-logo

"Wilde" motorboottocht

Geplaatst op 12-04-2018  -  Categorie: Algemeen

Wij willen het weekend van 2 en 3 juni 2018 onze "Wilde motorboottocht" varen. Diegene die vorig jaar zijn mee geweest, weten dan wat wij hiermee bedoelen nl. u dient zich op te geven aan ons zodat wij weten hoeveel boten er mee gaan en het enige wat we dan regelen (voor diegene die dat wil) is het reserveren van de Barbecue voor 17,50 euro p.p. (Let op: Cash betalen) en het aantal ligplaatsen dat we nodig hebben. Wij leggen dat vooraf vast bij de haven. En er zijn aan deze "Wilde motorboottocht" geen kosten verbonden want de havenkosten krijgen we weer via de vereniging, waarvoor onze dank.
Het principe is eigenlijk "vrijheid/ blijheid". Zelf je ontbijtje regelen op de dag van vertrek en ochtend in de andere haven en met de steigerborrel zelf drank en hapjes en je stoeltje meenemen.
We drinken op de zondagochtend voordat wij weer terug varen naar Aalsmeer nog koffie met de nodige koekjes van elke boot (wat u overigens zelf dient mee te nemen) en bij aankomst in onze haven drinken we boven nog een drankje als afsluiting (allemaal op eigen kosten). Niets is verplicht en u mag eventueel ook direct naar huis toe rijden.
We hebben in onderling overleg besloten om "Recreatie gebied de Vlietlanden" (tussen Leiden en Voorschoten) te kiezen als haven waar we naar toe gaan varen. We begrepen dat een aantal mensen al eens een bezoek hebben gebracht aan deze haven en er erg positief over waren.
U kunt zich wel voorstellen dat ons vaargebied voor een weekend zeer beperkt is maar dat neemt niet weg dat het dan niet gezellig zou worden. We duimen voor mooi weer en hopen dat iedereen goedgemutst met ons meegaat .
We willen graag uiterlijk vrijdag 18 mei weten of u meegaat. Geef de bootlengte en naam van uw boot op via onderstaande email adressen, zodat wij de ligplaatsen bij de Vlietlanden kunnen reserveren. Wij willen ook weten of u wel/niet meedoet aan de Barbecue.
Onderstaand hebben wij ook de prijslijst van de drankjes geplaatst die de Vlietlanden rekent. Elke eigenaar van het schip krijgt zo'n lijstje bij het restaurant en kan hier zijn drankjes laten noteren.

motorboottocht-2018-prijzen-drank


Vriendelijke groet van het Motorbootteam

John/Anja Verhoeven en Koos Hos/Tine de Koker

45vnhoJ.[antispam].@kpnmail.nl of sook.[antispam].@tinkoatlast.nl

Ter info: Onderstaand het clubhuis van de Vlietlanden. Voor mensen die slecht ter been zijn houdt er rekening mee dat het restaurant op de 1ste verdieping is.

motorboottocht-2018-clubhuis-vlietlanden