Watersport Vereniging Aalsmeer

wva-logo

De Maxfuns zijn er voor alle huidige en nieuwe leden.

Geplaatst op 12-04-2018  -  Categorie: Algemeen

We zouden graag zien dat er meer gebruik gemaakt word van de Maxfuns en niet alleen door de EDZ/ZTW deelnemers. Daarom wordt afgesproken dat belangstellende de eerste keer de Maxfun gratis mogen meenemen en dat daarna €30 wordt betaald voor een dagdeel.  Graag met iemand gaan varen die al ervaring heeft met de Maxfun en er geldt een eigen risico bij schade. Ook is een aantrekkelijk abonnement mogelijk van €50 per seizoen voor elke deelnemer, inclusief alle 18 leden van het EDZ/ZTW team.

 

De Maxfun is een snelle kwetsbare boot. Met alleen grootzeil en fok is de boot makkelijk te varen door een stuurman met 2 bemanningsleden. Om de gennaker te gebruiken zijn echt 4 man nodig, niet alleen voor de handling, maar ook omdat de gennaker het zicht beperkt. Er is iemand nodig om uit te kijken naar andere boten.

 

Als je geen ervaring hebt maar het graag zou willen proberen laat het weten! Waarschijnlijk is het mogelijk om op te stappen! Je kan ook een ervaren zeiler vragen om met je mee te gaan. Reserveringsmogelijkheden worden via e-captain afgehandeld. 

 

Vul hier de enquete in

 

Het Operationeel Comité Maxfuns