Watersport Vereniging Aalsmeer

wva-logo

AVG

Geplaatst op 23-05-2018  -  Categorie: Algemeen

AVG

Zoals in de stuurtafel van de laatste Poelpraat vermeld wordt met ingang van 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gehandhaafd.

We hebben de volgende stappen ondernomen:

  • Wij hebben een inventarisatie gemaakt, wie welke gegevens verzamelt, of die gegevens noodzakelijk zijn voor de organisatie, wie toegang heeft tot die gegevens en waar die gegevens worden bewaard. Iedereen die toegang heeft tot deze gegevens zal een geheimhoudingsverklaring moeten ondertekenen.
  • Wij hebben een Privacy Beleid opgesteld, wat je kunt vinden op onze Website, onder Contact\Privacybeleid. Dit reglement staat vanaf vandaag op de Website, zodat iedereen ervan op de hoogte kan zijn.

Alle persoonsgegevens waren al goed beveiligd, echter we zullen vanaf nu wel moeten kunnen aantonen dat iedereen bekend is met ons Privacy Beleid:

  • Alle leden en donateurs zullen bij de eerstvolgende keer inloggen op ‘Mijn WVA’ een melding krijgen met het verzoek ons Privacy Beleid op de website te lezen of te downloaden. klik hier om het privacy beleid in te zien of te downloaden.

Mocht je vragen hebben over deze nieuwe regels, mail naar siraterces.[antispam].@wvaalsmeer.nl