wva-logo

 

Watersport Vereniging Aalsmeer

WAW 2022 weer voorbij.

Geplaatst op 15-09-2022  -  Categorie: Algemeen

panoramastart-web

Woensdagavond 14 september is alweer de laatste WAW van 2022 gezeild. Na een windstille dag stak er aan het eind van de middag een briesje op. 19 boten genoten daarvan tijdens deze laatste wedstrijd van het seizoen.
Na afloop kwamen zo'n 60 zeilers bij elkaar in het clubhuis om de eind uitslag 2022 te vernemen. Onder het genog van hapjes, drankjes en natuurlijk de bekende WVA-bitterballen was het een genoegelijke avond.
Eerst werd de uitslag van 7 september voor gelezen. Die was nog niet bekend gemaakt om de spanning voor de jaarprijs erin te houden. 7 september is gewonnen door Pim Stam in een Mak7. De wedstrijd van 14 september is gewonnen door het team van Jan van den Brink in een MAxfun25. Beiden lid van WV Nieuwe Meer.

Maar de jaarprijs ging toch naar een WVA-er, Robin Bleeker en zijn team in een J22 van WVA. De strijd was lange tijd spannend tussen hem en Jelle Hamers van WV Schiphol. Robin won de jaarcompetitie met slechts 2 punten voorsprong over 15 wedstrijden.

Voorzitter Wim Davelaar bedankte het comité en had voor elk van hen een fles wijn meegenomen. Alle deelnemers kregen een WAW-zonnebril als aandenken mee naar huis.

laatstedeelnemerfinish